Wereldfietser vertelt zijn belevenissen.

boek-zuidgeest

Alles achterlaten en vertrekken, het grote avontuur en de ultieme vrijheid tegemoet. Voor velen een droom, maar Paul Zuidgeest doet het. Samen met een Belgische vrouw die hij nauwelijks kent, stapt hij in Rotterdam op de fiets met als einddoel Singapore.

Tijdens de lezing van 1,5 uur neemt Paul u mee op hun reis: het ‘douchen’ tussen de dolfijnen in de Zwarte Zee, de enorme gastvrijheid in Iran, het eindeloze wachten in Turkmenistan, de indrukwekkende steden van de Zijderoute en de bijzondere eetgewoonten op het platteland van China. Dit alles komt voorbij en gaat gepaard met ruim 200 beelden.

Maar mocht u alleen een rondje IJsselmeer willen fietsen deze zomer, dan heeft Paul zeker nog wat goede tips voor de bezoekers. Denk aan: uitrusting, materiaal, fietskeuze.

De lezing met beelden wordt gehouden in gebouw De Meander – Boslaan 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel op 16 april. Aanvang 19:30 uur. De toegang is gratis. Wel graag vooraf aanmelden via: [email protected]

Lezing-Zuidgeest-poster-1

Categorieën